9 päivää jäljellä!

Australia, Suomi, Swazimaa, Yleistä - 27.8.2008 23:26

Heiii!

Niin se vain on, että enää on yhdeksän päivää aikaa ottaa muistoja Suomesta ennen matkaa! Työpäiviäkään ei ole enää kuin kaksi jäljellä.

Tässä on ollutkin jos jonkinmoista aktiviteettia jokaiselle päivälle. Viime viikolla meille tuli kylään Australian sukulaiset pariksi päiväksi ja lauantaina olimme grillijuhlissa. Kovasti katselimme jo autoja ostettavaksi Australian eBaysta ja kävimme läpi monia asioita Australiaan liittyen. Niihin aikoihin, kun minulla on tarkoitus Ausseihin saapua, olisi kannattavaa suunnata pohjoiseen Queens Landiin, koska siellä on aina lämmin.

Sunnuntaina sitten vasta olikin kekkerit! Suoraan töistä menin seurakuntalaisemme kotiin, jossa oli parikymmentä henkeä odottamassa saapumistani. Meillä oli oikein mukavat läksiäiset. Juttelimme paljon, minulle pidettiin hienoja puheita, söimme ja pelasimme pingistä, joka on uusin villityksemme. Sain myös kauniita lahjoja, kuten sellaisen kansion, johon oli kerätty kuvia minusta ja muista seurakuntalaisista ja sinne oli kirjoitettu ajatuksia ja muita muistoja. Kerrassaan upea lahja! Heh, ja monilla on syvä luottamus siihen, että en palaa matkaltani yksin! Kaikki toivottelivat hyvää matkaa ja olivat varmoja, että tulen viihtymään siellä. Hmph, taitavatkin vain haluta päästä minusta eroon. No ei se mitään, niin minäkin! ;) Voi voi, ikävä tulee…

Maanantaina pelasimme päivällä puerto ricoa ja ensimmäistä kertaa tuli tasapeli! Minä ja Teemu saimme molemmat 63 pistettä. Mukana oli myös Henkka ja Joonas. Tuomo oli kannustajana. Tuomo on tällä hetkellä armeijassa, joten oli mukava nähdä koulukaveria ennen matkaa! Tuomolla on hurja pikavene, jonka kyytiin pääsimme Henkan kanssa myöhemmin samana päivänä muutamien hidasteiden jälkeen. Sää oli turvallinen 45 solmun nopeuksiin. Veneessä oli myös DVD-soitin ja poppivehkeet, joten meno oli kovinkin äijämäistä! Illalla polkaistiin vielä käyntiin poikien solu.

Tiistaina olin töissä ja töiden jälkeen menimme pelaamaan Teemun kanssa tennistä ja sen jälkeen jatkettiin pelailua vielä meillä yömyöhään saakka, kuten tapana on. Keskiviikko onkin mennyt rauhallisemmissa merkeissä, koska kävin vain ystäväni “tupareissa”.

Mutta tässä on vielä töitä pari arkipäivää, jonka jälkeen lähden viikonlopuksi Keuruulle nuorten tapahtumaan. Olen siellä käynyt pari kertaa vuodessa viimeisen 4-5 vuoden ajan ja joka kerta nukkunut teltassa. Tällä kertaa kuitenkin ystäväni isä tarjoutui tarjoamaan hotellin minulle. Kiitokset sinne! Keuruulla näen vielä viimeisen kerran sukulaisia ja muita tuttujani ennen lähtöä. Maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle on järjestetty läksiäiset! Torstaina pakkaan ja perjantaina lähden! Näin nopeasti se menee!!! Onneksi kaikki asiat on jo hoidettu.

Ps. Kiitokset kaikille aktiivisille lukijoille! Tänäänkin kävijöitä ollut 60. Palautetta saa antaa.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti